31 Aralık 2014 Çarşamba

Yeni Yılınız Kutlu Olsun! / Szczęśliwego Nowego Roku!

Merhaba Arkadaşlar!

Yeni Yılınız kutlu olsun! Yeni yılınızda size sağıklı, mutlu, başarılı ve huzur dolu günler diliyorum arkadaşlar!

Hello Friends!

Happy New Year! I wish you every success, happiness and health in New Year!

10 yorum:

  1. mutlu yillar
    i wonder why do u learn polish :)

    YanıtlaSil
  2. Czesc Ewa!

    Dziekuje bardzo. Well, I write this Polish-Turkish phrases blog for my hobby and I want to make a good source and useful phrases blog for the people who wants to learn Polish or looks for Turkish - Polish phrases. I wanna correct some mistakes and add new phrases but unfortunately I can't find time to do it because of my work and studying my exams. If I could find some volunteer friends who will correct, new phrases and some grammatical explanation in subjects, I will be very glad and update some lessons:)

    Thank you very much again for your wish. And I wish you every success and happiness in this year. Trzymaj sie i dobranoc!!

    YanıtlaSil
  3. Hocam çalışmalarınızı bitirdiniz mi acaba bloğunuzu sürekli takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Burak. Mesajınız için teşekkür ederim. Evet, çalışmalarım devam ediyor. Bu hafta revizyonları bitiriyorum. Bir de bir taslağımda ziyaretçilerden istek alınan ifadeler var. Onların çevirilerini yazmak için Leh (Polonyalı) arkadaşları arıyorum. Bulabilirsem taslaklarımı düzenleyip yayınlayacağım. Biliyorsunuz bu çalışmalarımda herhangi çeviri motoru ya da program kullanmıyorum. Eğer görmek istediğiniz ifadeler ya da sorularınız varsa lütfen buraya yazınız. Ben elimden geldiğince size yanıt yazacağım. Kendinize iyi bakın! Herşeyin gönlünce olsun diliyorum. Allaha emanet olun!

      Sil
    2. Döndüğünüze çok sevindim. Bazı konularda yardımcı olabilecek polonyalı arkadaşlarım var bu konuda yardımcı olabilirim ayrıca. Çalışmalarınızı word belgesine konu konu toplayıp yazicimdan çıkartıp çalışıyorum anlatımlarınız çok başarılı. Yeni konularınızı beklemekteyim. Dediğim gibi yardım edebileceğim bir konu varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. İyi geceler dilerim. Teşekkürler.

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Hocam merhaba, son mesajınızın altına(2016 tarihli) yazamadım çünkü yorum kısmını göremedim, öncelikle harika emeğiniz için teşekkürler. Lehlerden yardım da alsanız bu kaynağı hazırlamada, gene de lehçeye özel bir ilginiz olduğunu düşünüyorum.

    Polonyada ne kadar yaşadınız acaba merak ettim? Şu son 1 yıldır çok kötü ırkçılık problemleri yaşandı, ben de Erasmusla gitmeyi istiyorum gelecek dönem, umarım rahatsız edici olaylar başıma gelmez :)

    Tekrar teşekkürler, iyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Revenger!
      Bloguma ugradiginiz ve fikirleriniz icin tesekkur ederim. Gec yanitim icin ozur dilerim. Bu aralar isimde cok mesguldum ve bloguma yeni konu hazirlamak icin Polanyadan arkadas ariyorum. Biliyorsunuz, ben Pratik lehce blogumu hobim icin yapiyorum. Ben Polonya'ya bazen tatil icin gidiyorum. Oraya cok gidip gelmisimdir ama uzun sure kalamadim. Malum siz de biliyorsunuz bu sorunu. Evet irkcilik konusunda haklisiniz ve maalesef Avrupa'nin bazi ulkelerinde bu yasanmakta ama sunu soylemeliyim ki Polonyalilar gercekten dost canlisi, yardimsever ve iyi insanlardir. Ben cok memnun kaldim oralardan ve hala da bazi sehirleri gormeyi planliyorum. Polonya'da bir donem okuyacagim derseniz, size Lehce(Polonyaca) diline biraz ogrenmeniz ve oradan birkac iyi arkadas edinmenizi tavsiye ediyorum. İnternette Erasmus ve oradaki yasam ile ilgili cesitli forumlar var. Oradaki yazilari okuyup fikir sahibi olabilirsiniz. Asil ben size tesekkur ederim. Sizi tekrar bloguma bekliyorum. Allah yardimciniz olsun. Her seyin gonlunuzce olsun dilerim. Iyi geceler :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Çok teşekkürler sadece tatil amaçlı az az bulunmanıza rağmen bu seviyede geniş bir kaynak hazırlamanız şahane.

      Benim de derslerim ağır, lehçede yavaş yavaş ilerlemeyi düşünüyorum. Tabiki esas önemli olan İngilizce benim için, birçok lehde de İngiltere hayranlıgı vardır, baya göç vermişler İngiltere'ye biliyorsunuzdur belki.

      Hakkımda iyi dilekleriniz için çok sağolun, bölümüm bilgisayar mühendisliği ve yurtdısında çalışmak istiyorum özellikle ABD'de. Polonyayı istememin sebebi de Avrupaya giriş ve tanıma kapısı olarak uygun görmem, yaşadığım yerden iyice bunalmam eglenebileceğimi düşünmem, hem Avrupaya kıyasla fiyat olarak iyi, hem erasmus ögrencilerini cok zorlanmıyormus(istedigim üniversitede).

      Size de mesleğinizde(mimarlık gördüğüm kadarıyla) bol kazançlar dilerim.

      Kolay gelsin. İyi günler. :)

      Sil